Luxe inlijsten

AI wil uiteindelijk een krachtige boodschap geven over een gelukkig leven.

Tegenwoordig is er een sterke wereldwijde trend in de richting van luxemerken die alle klassen en lagen van mensen doorkruisen. Wereldwijde merken en ontwerpers hebben net zo succesvol een interieuratmosfeer gecreëerd voor de middenklasse, gerealiseerd door de rijken en de armen in verschillende mondiale realiteiten. Dit kan het begin zijn van een wereldwijde verandering. De middenklasse heeft tientallen jaren van ontwerpevolutie getolereerd omdat ze een groter aandeel in politieke en economische macht hadden. Kunst is dan in veel huizen veel toegankelijker geworden dan in de afgelopen jaren. Mensen houden van de zachte bank, extra grote fauteuils en de spiegels. Ze hebben schilderijen en sculpturen ingelijst in plaats van kunstglas. Ze willen meer luxe in hun huizen en decoreren met kunst die hun imago en ambities weerspiegelt. India bijvoorbeeld, met zijn kant-en-klare fantasiemeubelen, is uitermate geschikt voor het luxe kaderscenario dat perfect past bij de levensstijl van de middenklasse. Daarentegen is de lagere klasse van parasols op LCD-schermen die levensgrote afbeeldingen van zonsondergangen en stranden weergeven net zo modieus als fastfood in rustieke dorpjes in kustplaatsen. Het leven is op beide plaatsen moeilijk. In het mondiale klimaat is een gevoel van luxe mondiaal. Niets kan een gevoel van minimalisme brengen in een positie die het inneemt dan dit. Luxe inlijsten is een goedkope manier om luxe in te lijsten is het nieuwe onderhoud voor de middenklasse. Er wordt nog steeds met ontzag naar gekeken. Er worden meer flat- en hoogbouwappartementen gebouwd om de midden- en hogere middenklasse te huisvesten. Architecten ontwerpen ruimtes die zijn gebouwd als luxe onroerend goed buiten onze huizen. Een interieurlandschap van eersteklas onroerend goed biedt geweldige esthetische voorzieningen om de markt voor luxe inlijsten te verleiden. Het ziet er net zo goed uit als elke andere ongelooflijke ruimte. Luxe inlijsten is nog steeds een luxe zaak en daarom bescheiden van aard. Het is niet duidelijk voor de huidige 1% 1% 1% terwijl ze buitengewone veranderingen doorvoeren in hun begrip van luxe.

De zeer elite verhuist naar de high-end ruimtes om te genieten van luxe. De zeer rijken verhuizen naar de nieuwe flatgebouwen die zijn gebouwd door late ontwikkelaars en in de hoop een groot gevoel van luxe te ontwikkelen in die ruimtes die het volgende niveau van luxe onroerend goed zullen worden. De eliteklasse is op zoek naar plekken om te ontsnappen aan de lagere klassen. Luxe ontwerpen, glas35hows, zijn een teken van smaak en prestige. Ontwerpers bouwen ongelooflijke ruimtes. Luxe ontwerpen zijn vrij duur en zijn gebouwd om luxe te integreren. Het zijn spectaculaire ruimtes. Het prijskaartje is meer dan 10 mille voor de meeste ruimtes, maar de tijd is rijp. Luxe is hier. Degenen die zich hiervan bewust zijn, kopen.

Dus hoe gaan wij, jonge, losgekoppelde mensen om met het behouden en genieten van zo'n prachtige luxe die we luxe inlijsten noemen en als trends veranderen en de generatie verandert, zullen ook de levensstijlkeuzes van de middenklasse die uit hun huizen worden verdreven door stijgende energie kosten en een laag levensonderhoud, dat is de drijvende kracht achter de nieuwe handel in luxe lijsten.

De oudere generatie heeft zich zonder veel moeite of zelfs maar enige bewuste verandering aangepast. Ze wisten wat comfort in huis was en maar heel weinig mensen zijn niet opgegroeid met een kleine indoor indoor subwoofer onder hun stoelen. Toen ze in het donker thuis waren, zat er een gat van een meter groot in hun plafond. De jonge leeftijdsgroep van nu was geboren.

De lijstenindustrie is al decennia plat en we zijn gewend aan een eenvoudig en stijf basisframe van hout met een eenvoudig wit vel papier eroverheen. De moderne luxe ontwerpen laten ons een arena van verschil zien, aangezien de binnenomgeving ons een comfortabelere en decoratievere keuze in framing laat zien. Veel consumenten weten dat er een verschil zit tussen een eenvoudig montuur en een luxe montuur. Dat gevoel willen ze. Dit is waar de interieurindustrie van stacaravans te hulp kwam.

Wand in een traditionele luxe lijst staat centraal. Het ronde, aan de muur gemonteerde apparaat, een halogeenlamp genaamd (een gecentreerde fluorescentielamp in een helder glazen omhulsel) is door Osmolak ontwikkeld voor infraroodfotografie. Dit ontwerp wordt gedaan door de halogeenlamp in een ronde opening te plaatsen die in het vlakke glas van het frame is gesneden en de reflecterende glasplaten richten het licht voor een uitgebreide cirkel en creëren een krachtige, geconcentreerde gloed. Woningen met deze structuur van wooncomfort maken gebruik van halogeenverlichting in het interieur op specifieke locaties om een ​​bepaald deel van het beeld in huis te benadrukken. Meestal wordt het gerichte, gerichte licht over een kunstwerk of een speciale foto geplaatst die de huiseigenaar het liefste tentoonstelt.

De halogeenlamp produceert 25% meer warmte dan een standaardlamp van hetzelfde wattage, maar verbruikt niet de mate van energieverbruik van een TL-lamp met dezelfde spanning.