What You Need to Know About Music

tiener die gitaar speelt en muziek thuis opneemt - muziekanten stockfoto's en -beelden

De soorten muziek die je tijdens een boerenmarkt tot entertainment kunt brengen, zijn verbluffend. Tijdens een Zeeuws evenement kun je alle soorten muziek hebben. Als je een Nieuw-Zeelandse band wilt, kun je een Sam Bean-muziekset hebben. Als je een akoestische set of akoestische gitaarmuziekset wilt, kan dat ook. Veel plezier en altijd met een open geest naar uw evenement.

Als je een Nieuw-Zeelandse band nodig hebt, kun je 24/7 een Richize-groep oproepen. Met deze groep heb je veel om uit te kiezen. Ze kunnen allerlei soorten muziek uitvoeren in Nieuw-Zeeland en je de hele nacht laten spelen en zingen. Dit is ideaal voor betrokken kinderen, schoolbands, talentenjachten, vaudeville, cabaret, theater, fondsenwervers en toneelstukken.

U kunt ook een solist of duo op afroep hebben. U wilt een Nieuw-Zeelandse geluidsinstallatie met een zorgvuldige planning. Kies zorgvuldig uit de geluiden die u wilt spelen. Vergeet niet dat u voorzichtig moet zijn met de schade aan uw huis. Het Verhuisbedrijf kan uw muren, deuropeningen of plafond beschadigen. De speakers moeten specifiek gekeurd zijn voor de plekken waar je speakers wilt hebben. Het is duur om deze toestemming te krijgen, dus vraag ernaar. Je hebt volledige controle over de frequenties die worden afgespeeld.

Zorg voor een specifiek thema voor het evenement. Misschien heb je een krijtstreepthema. krijtstreep is het thema voor het zuidelijke deel van het eiland. Misschien heb je een strandthema of een reisthema. Theisters hebben een enorme jaarlijkse Orange-kaartverkoop. In elke iTime wil je hun muziek gebruiken. iTime's zijn achtergrondmuziek voor alle soorten evenementen, zoals kermissen, festivals en promenades in de buitenlucht. U wilt de geluiden die het publiek zullen bevallen.

Bij elk soort evenement wil je de juiste achtergrondmuziek. De juiste muziek kan een evenement maken of breken. Je wilt dat het publiek geboeid wordt door de geluiden. Een vrolijk, blij publiek is een goede zaak. Een stressvolle gebeurtenis niet. Wilt u ASCAP of SESAC? Mag ik om de symfonie vragen of mag ik wat klassieke muziek op de achtergrond laten spelen? Dit zijn enorme beslissingen. Neem de tijd en wees specifiek. Wat wil je bereiken?

Als u een informeel evenement wilt, wilt u misschien actuele popsongs laten spelen. Deze passen misschien niet in het evenementconcept, maar zijn prima. een evenement waar mensen singer-songwriters willen laten optreden.

Zoals ik al zei, je wilt een verscheidenheid aan muziek. Misschien heb je favoriete rappers en zangers of heb je een favoriet genre. Je zou ook een favoriete melodie voor de prijsuitreiking moeten hebben. Dit zal bepalen om wat voor soort muziek je gaat vragen.

Je hebt misschien een geweldig nummer, maar wil je Beyonce, de koningin of een van de andere variaties van rapmuziek spelen? Wil je Frank Sinatra spelen of een van zijn zonen, of een van Byrd of Perkins? Wil je een grote verscheidenheid aan muziekstijlen laten horen of gewoon een van de ouders kiezen?

Dit lijkt misschien een breed scala als je te maken hebt met ouders en jongeren, maar het is behoorlijk kort en droog. Je wilt gewoon mooie muziek die de jeugd aan het bewegen krijgt.

Dus hier is een korte lijst van wat je kunt spelen en zingen om je evenementhype aan het rollen te krijgen.

o Akoestische gitaaro Pianoo Guitaro Drumso Andere instrumentale kaarteno Elektrische gitaaro Elektrische pianoo Tounga

Als u elektrische instrumenten gebruikt, zou de lijst veranderen, maar nog steeds in de buurt komen van hetzelfde.

o Elektrische gitaaro Blues harmonicao Boogie-woogieo dampen stringo Folk gitaar

o Elektrische pianoo eps die je kunt speleno Geluiden maken met je handeno Medley van vijf tot zes instrumenten

Er zijn veel keuzes hier, maar er zijn veel grenzen. Neem de tijd en denk goed na over hoe u uw evenement wilt hebben. Verbaas je familie en vrienden met een geweldige tijd. Kies de liedjes waarbij ze allemaal met je meezingen.

Een ander ding om over na te denken is om alle kinderen mee te laten doen. Er zijn veel liedjes voor kinderen en veel liedjes die zijn opgegroeid voor volwassenen. Kleine kinderen willen hun favoriete liedjes, hun favoriete beroemde zangers en hun favoriete liedjes van een speciaal moment in hun leven leren. Ze zullen het geweldig vinden om de kans te krijgen om op te treden, en aangezien ze 7+ zijn, zullen ze niet eens klagen!